In English
Nyhed

Om Forfatteren

Catharina Kjelgaard Vedel-Smith

Jeg tror på, at enhver drøm er opnåelig - men man skal være villig til at arbejde for den.

Drømmen

Jeg har altid drømt om at være forfatter - og jeg har arbejdet på denne drøm, siden jeg var 16 år. Men selvom det var min drøm, har jeg også altid vidst, at medmindre man var heldig; fik et fantastisk gennembrud og blev udgivet på flere sprog eller fik sin historie filmatiseret - så ville det være svært at leve af at være forfatter. Derfor har jeg også et helt almindeligt job ved siden af. Men jeg håber stadig på, at jeg en dag vil kunne gøre mit forfatterskab til mit levebrød.

Selvudgiver

Jeg har valgt selvudgiverens vej - hvilket har været den rigtige løsning for mig. Jeg styrer selv alt fra start til slut - det er fedt, men også benhårdt, for der er kun mig til at lave det hele. Heldigvis har jeg god støtte i min mand, familie, korrekturlæsere og venner.

Genre

Min genre er fantasy. Det er en genre, jeg har elsket siden barnsben og jeg elsker at finde på en fantasy-historie i mit hoved. Nogle af dem kommer også ned på papiret. Jeg kan også godt lide både krimier og horror - men jeg har ikke skrevet noget indenfor disse.

Fritid

Jeg bruger blandt andet min fritid på at spille rollespil (mest i fantasy-settings), læse bøger (når jeg ikke selv skriver på dem), læse manga og ser anime, se film eller serier, spille computer, kreere ting til Books & Dragons for at nævne nogle stykker. Og det er også her jeg ofte finder inspiration til nye historier.

Rollespil

Rollespil har en ganske særlig plads i mit hjerte. Det var her jeg fandt min passion for at skrive. Det var rollespil, der inspirerede min første historie - som jeg skrev som 16-årig, lagde på hylden, vendte tilbage til den som voksen og som nu er mundet ud i "Ildens Flamme". Det er gennem rollespil, jeg fandt kærligheden og selv i dag, når jeg spiller, kan jeg mærke det helt særlige bånd, der er mellem rollespil og mig.