In English
Nyhed

Ildsangen

Så er første bind af "Ildsangen" udkommet!

"Virkelig god, spændende fantasy" (Sus' bogblog)

Første bind i serien "Ildsangen".

Teaser bag på bogen:
"Hold fast Ainua! Husk! Du er en rensende ild, der brænder dårligdommen væk og efterlader en sund og ren krop," gentog Silas for hende. Angstens sved var begyndt at dryppe fra hans pande.
Ainua kan heale, og allerede i en tidlig alder, udviser hun et stort talent. Landsbyen hun vokser op i, ligger i nærheden af en stor, mørk skov, og alle ved, at skove er farlige.
Så hvorfor føler Ainua sig draget af den?

Handlingen generelt (ingen spoilers):
"Ildens Flamme" foregår i landet Trifolium, hvor vi møder vores hovedperson Ainua, som er en ung senara, i en lille landsby ved navn Cir.
Ainua viser sig at være healer og har store evner indenfor dette magiske område. I første del af bogen følger man Ainuas barndom og hendes udvikling indenfor healing. Men onde kræfter lurer ude i mørket, og skoven som Cir ligger opad, har en dragende effekt på Ainua - og alle ved, at skove er farlige.
I anden del af bogen har onde kræfter været på spil og Ainua forlader sin landsby. Hun møder en verden, som er langt større end den landsby, hun er vokset op i - og opdager at ondskab kan have mange slags ansigter. Så da nye onde kræfter truer hendes nye hjem, kan Ainua ikke stå og se til - hun vælger at handle og det fører hende ud på et eventyr, som hun aldrig vil glemme ...

"Ildens Flamme" er en fantasy-bog fyldt med magi, spænding og action - og så henvender den sig til aldersgruppen 14/15 år og opefter.

Kan købes som e-bog hos Saxo.com og Google Play Books:

Gratis læseprøve.

Ønsker du at vide lidt mere om historien, før du køber den, kan du få en gratis læseprøve på 222 sider via Google Play Books:

Læser-anmeldelser

Du kan også læse læser-anmeldelserne på Saxo.com her og på Goodreads.com her.

Anmeldelser fra bogbloggere kan læses på henholdsvis Sus' bogblog her, Benedictes Blog her og Læsehest med Fantasy her.

Køb

Eller du kan købe bogen direkte fra siden her:

Pris: 199,99 DKK


Forsendelse koster 45 DKK - køber du for mindst 500 DKK, er forsendelsen gratis.